שיפודי יקיטורי ברוטב צ'אטני מנגו חריף
מצרכים ל-2 מנות:
¼ ק"ג כבדי עוף צלויים/פרגיות
½ סלסלת פטריות שמפיניון בינוניות
½ צנצנת רוטב צ'אטני מנגו חריף מבית נפטון
אופן ההכנה:
משרים את הפטריות וכבדי העוף/פרגיות בתוך רוטב צ'אטני מנגו חריף ללילה (אפשרי גם למספר שעות)
, משחילים על שיפוד יקטורי וצולים על אש גלויה. בכל כמה דקות מורחים את השיפודים ברוטב צ'אטני מנגו חריף .
ניתן גם לאפות בתנור מחומם לחום 180-200 למשך 7-10 דקות.