גולש עגל ברוטב פילדלפיה

filadelfia

המצרכים:
1 ק"ג בשר עגל חתוך לקוביות\
½ צנצנת רוטב פילדלפיה מבית נפטון
1 בצל פרוס
3-4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות   filadelfia
5-6 פטריות שמפיניון
4 כפות שמן

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את הבשר ומאדים היטב מכל הצדדים עד לסגירת הבשר . מוסיפים מים (מומלץ חמים}לכדי כיסוי וחצי מכמות רוטב הפילדלפיה ומביאים לרתיחה . מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר כמעט רך . בשלב זה מוסיפים את תפוחי האדמה, הפטריות ושאר רוטב הפילדלפיה (במידת הצורך מוסיפים מים חמים) ומבשלים עד ריכוך מלא של הבשר .מגישים חם.

TAGS: