הום פרייז צ'אטני מנגו מתוק

home-frize

הום פרייז צ'אטני מנגו מתוק

מצרכים ל 4 מנותmango-matok
תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות 4
4 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון
1 כף סויה מתוקה נפטוi
כפות שמן קנולה/חמניות2

2 כפות שמנת צמחית
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה
שומשום/קצח
אופן ההכנה
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה. מוסיפים שמן, מלח ופלפל מערבבים הכל יחד , מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.
שמים 1 כף שמן במחבת רחבה/ווק , מוסיפים את רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה והשמנת הצמחית מערבבים הכל יחד מביאים לרתיחה ,משלימים תיבול מלח ופלפל מוסיפים תפוחי האדמה מקפיצים לדקה נוספת מכבים את האש.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח

TAGS: