חזה עוף בגלימת בצק ברוטב טרייאקי

tariaky

החומרים ל-4 מנות:

1 צנצנת רוטב טרייאקי מבית נפטון

750 גר' חזה עוף פרוס לרצועות

2 ביציםטרייאקי

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות סוכר

1/4 כפית מלח

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את הביצים, הקמח, אבקת אפיה, סוכר, מלח ושתי כפיות מרוטב טרייאקי מבית נפטון. מערבבים ומוסיפים מים לקבלת בלילה סמיכה. מחממים את השמן, טובלים את חזה העוף בבלילה

ומטגנים. מוציאים ומגישים מיד עם רוטב טרייאקי מבית נפטון בצד.

 

TAGS: