טופו\גבינה חלומי ברוטב טנדורי – מתכון השפית סרנדה דילבסקי
מצרכים:
חצי קילו טופו או חצי קילו גבינה חלומי,כוס כוסברה,100 מל שמנת מתוקה,כפית וחצי חמאה,4 כפות שמן.
חצי כוס רוטב טנדורי,כף טנדורי מסלה,כף גארם מסלה,כף פפריקה הונגרית.
כלים-מחבת פסים,מחבת עם דפנות עמוקות.
אופן הכנה-
שלב 1-לחתוך לרצועות בינוניות את גבינת חלומי\טופו ולקצוץ את הכוסברה.
שלב 2-לחמם מחבת פסים,להוסיף כפית שמן,לשים את גבינת החלומי/הטופו ולצרוב עד להזהבה ,להוציא ע"ג נייר סופג
שלב 3-לחמם מחבת עם דפנות עמוקות,להוסיף שמן, תבלין טנדורי מסלה,גארם מסלה ופפריקה הונגרית,לבשל 2 דקות,להוסיף את רוטב הטנדורי ולבשל 4 דקות נוספות,להוסיף שמנת ולכבות את האש,להוסיף את החמאה והכוסברה,לערבב,להוסיף את גבינת החלומי\טופו הצרובה ולהגיש