ירקות ברוטב טיקה מתכון השפית סרנדה דילבסקי
מצרכים:
2 בטטות,2 דלורית,1 בצל סגול,1 צ'ילי ירוק,חצי כוס כוסברה,5 סמ ג'ינג'ר,חצי כוס יוגורט,5 כפות שמן.
כוס רוטב טיקה,2 כפות גארם מסלה,כף זרעי כוסברה.
כלים-טוסטר אובן,מחבת עם דפנות עמוקות.
שלב 1 לחמם תנור ל 180 מעלות , לחתוך את הדלורית ובטטה לקוביות קטנות,להוסיף כף שמן ומלח לפי הטעם ,לשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה,להכניס לתנור ל כ 40 דקות עד שהירקות מוכנים ורכים.
שלב 2-לחתוך בצל וג'ינג'ר לרצועות,לקצוץ כוסברה,לחתוך צ'ילי לעיגולים
שלב 3-לחמם מחבת על אש בינונית ולהוסיף שמן,כשהשמן חם להוסיף בצל וצ'ילי,להקפיץ כ 3-4 דקות,להוסיף רוטב טיקה ושאר התבלינים,לבשל 3-4 דקות.נוספות .
בצלחת הגשה להניח את הירקות,לשפוך רוטב טיקה מהמחבת על הירקות ולפזר יוגורט וכוסברה