כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי
מצרכים :
500 גר' כבדי עוף צלויים
3-4 בצלצלי שאלוט קלופים
½ סלסלת פטריות שמפיניון
¼ צנצנת רוטב צ'אטני שזיף
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד להשחמה.
מוסיפים את היין האדום ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים את הפטריות
והכבד לטיגון קצר ומוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי ,מביאים לרתיחה
ומגישים מיד מעוטר בבצל ירוק.