סלמון בלימון כבוש ועשבי גינה

סלמון-לימוון-כבוש

מצרכים ל – 4 מנות
3 כפות לימון לימון כבוש פיקנטי מבית נפטון
4 מנות פילה סלומון
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצהlimon-kavosh
1 כפית שום כתוש מבית נפטון
1 עגבנית חתוכה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את שמן הזית, עשבי התבלין הקצוצים השום והתבלינים, מורחים את פילה הדג בתערובת ומסדרים מעל את הלימון הכבוש והעגבניה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180-200 לכ-20 דקות .
מגישים חם

TAGS: