עוף ברוטב צ'אטני מנגו חריף וקרם קוקוס

עוף ברוטב צ'אטני מנגו חריף וקרם קוקוס

המתכון באדיבות רינה פושקרנה ממסעדת טנדורי

מצרכים :
800 גרם חזה עוף חתוך ל-8 נתחים
1 בקבוק מנגו צ'אטני חריף מבית נפטון
4 כפות שמן
כוס קרם קוקס
2 כפיות זנגביל טחון או שום כתוש מבית נפטון
1/2 כפית כורכום טחון
1/2 כפית גרם מסלה מבית נפטון
2 עלי דפנה
4 תרמילי הל שלם
מקל קינמון
4 ציפורן שלם
מלח לפי הטעם
1 בצל קצוץ
1 בצל פרוס לרצועות דקות

למרינדה :
להשרות את נתחי חזה העוף בזנגביל /שום כתוש והמלח במשך 20 דקות

הוראות הכנה :

לחמם את השמן , להוסיף את הבצל הפרוס,לטגן עד להשחמה ולהוציא .
להכניס לתוך אותו הסיר עם השמן את הבצל הקצוץ והתבלינים פרט לעלי הדפנה, להוסיף
את המרינדה וחתיכות העוף ולהמשיך לטגן על אש נמוכה למשך 5 דקות ..
להוסיף את רוטב הצ'אטני מנגו חריף ועלי הדפנה ולבשל 2 דקות נוספות.
לסיום יש להוסיף את קרם הקוקוס, להביא את התבשיל לרתיחה ולאחר מכן לכבות את האש.

הוראות הגשה :

מומלץ להגיש עם אורז בסמטי הודי ולקשט את המנה בבצל מטוגן

TAGS: