פופייט אמנון ממולא בפלפלים ברוטב דג פיקנטי

פופייט-אמנון

דג פיקני
מצרכים ל-3 מנות
1 צנצנת רוטב דג פיקנטי מבית נפטון.
6 יח' פילה אמנון
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
מיץ מלימון אחד
6 כפות שמן זית

אופן ההכנה
יוצקים כפית שטוחה מרוטב דג פיקנטי מבית נפטון על כל אחד מנתחי הדג ומורחים את הרוטב . מניחים על הדג את שלל רצועות הפלפלים ומגלגלים את הדג.מניחים בתבנית (במקום סגירת הדג),מטפטפים מעט שמן זית ולימון ומכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות למשך 5-10 דק'. במקביל, מרתיחים את הרוטב הנותר עם מעט מים.יוצקים את הרוטב על צלחת ההגשה .מניחים מעל את הדג,מעטרים בתפרחת פטרוזיליה ומגישים מיד

TAGS: