פיצי פיצה – שבלולי פיצה של נפטון

27906108_s

מצרכים
1 רוטב פיצה מבית נפטון

לבצק
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים                         pizza
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כפית מלח

תוספות

זיתים, פטריות, קוביות גמבה, גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה
מעבדים את חומרים הבצק יחד עד לקבלת בצק רך ואורירי (כ 10 דקות לישה).
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה, מורחים מעליו את רוטב הפיצה,
מפזרים את גבינת המוצרלה ושאר התוספות ומגלגלים בעדינות לרול.
מכניסים להקפאה למשך 1/2 שעה , מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור מחומם מראש
170-180 מעלות למשך 10-15 דקות עד להזהבה.
חותכים בעדינות לשבלולים ומגישים .

TAGS: