קבאב טלה וחצילים

_0082

מצרכים:

1 כפית ראס את חנות מבית נפטון
300 גר' בשר טחון
1-2 חצילים
1/4 כוס שמן
3 עגבניות מרוסקות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום פלוחות%d7%a8%d7%90%d7%a1-%d7%90%d7%9c-%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa
מלח פלפל לטעמכם

אופן ההכנה:

פורסים את החציל מניחים על תבנית מחופה בנייר אפייה
ויוצקים מעל את השמן צולים עד השחמה
ובמקביל לשים את הבשר עם תבלין הראס אל חנות מבית נפטון מלח ופלפל לטעמכם
מניחים כף בשר על כל אחת מפרוסות החציל ומגלגלים .
מאדים את הבצל עד זגוגיות מוסיפים את השום והעגבניות .
מביאים לרתיחה מניחים את גלילות החציל ברוטב מרתיחים שוב ומנמיכים את האש
מבשלים כ20-300 דקות ומגישים חם .

TAGS: