אנטריקוט מוקפץ בתירס וירקות ברוטב סצ'ואן
מצרכים :
250 גר' אנטריקוט
4-5 כפות רוטב סצ'ואן מבית נפטון
12 יח' תירס גמדי
1 גזר
1 פלפל אדום
2 בצל ירוק
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
חותכים את האנטריקוט, הגזר והפלפל לרצועות דקות
את הבצל חותכים לחתיכות בגודל 2-4 ס"מ
מחממים במחבת כבדה או בווק את השמן
לחום גבוה ומטגנים את רצועות האנטריקוט
מוצאים ומניחים בצד.בשמן שנותר מקפיצים את הירקות
,מוסיפים את רוטב הסצ'ואן ומביאים לרתיחה.
מחזירים את רצועות האנטריקוט , מערבבים הכל יחד ומגישים חם