אנטריקוט מוקפץ בתירס וירקות ברוטב סצ'ואן

sachoan

מצרכים :

250 גר' אנטריקוט

4-5 כפות רוטב סצ'ואן מבית נפטון

12 יח' תירס גמדיsachoan

1 גזר

1 פלפל אדום

2 בצל ירוק

4 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

חותכים את האנטריקוט, הגזר והפלפל לרצועות דקות

את הבצל חותכים לחתיכות בגודל 2-4 ס"מ

מחממים במחבת כבדה או בווק את השמן

לחום גבוה ומטגנים את רצועות האנטריקוט

מוצאים ומניחים בצד.בשמן שנותר מקפיצים את הירקות

,מוסיפים את רוטב הסצ'ואן ומביאים לרתיחה.

מחזירים את רצועות האנטריקוט , מערבבים הכל יחד ומגישים חם

 

 

TAGS: