רגו בשר ותפוחי אדמה בפפריקה מעושנת

רגו בשר ותפוחי אדמה

פפריקה_מעושנתהחומרים:
2-3 כפות פפריקה מעושנת מבית "נפטון"
5 בצלים קצוצים
4 כפות שמן
חצי ק"ג בשר חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית שום כתוש מבית "נפטון"
מלח,פלפל לטעמכם

אופן ההכנה:
משחימים את הבצל ומוסיפים את הבשר לטיגון יחדיו.מוסיפים את הפפריקה המעושנת מבית נפטון מכסים במים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים כמעט עד ריכוך מלא של הבשר.מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד ריכוכם של הבשר והתפ"א.מכבים את האש מתבלים במלח,פלפל ושום. מגישים חם.

TAGS: