כיסוני פילו בצ'אטני מנגו מתוק ובשר
המצרכים:
½ צנצנת רוטב צ'אטני מנגו מתוק מבית נפטון
½ ק"ג בשר עוף טחון
2 בצלים קצוצים
100 גר' שקדים חצויים קלויים
4 כפות שמן
¼ חבילה עלי פילו
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה קלה. מוסיפים את הבשר ומטגנים יחדיו עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים את רוטב הצ'אטני מנגו מתוק והשקדים ומכבים את האש.ממתינים עד שהבשר יתקרר.
חותכים ל-4 את כלי הפילו, מניחים במרכז הריבוע 1-2 כפות תערובת בשר, מקפלים את עלה הפילו , מושחים אותו במעט שמן ואופים ב- 200-220 מעלות למשך 10-12 דקות. מגישים חם.