שניצל ים תיכוני

034

החומרים:

8 כפות פירורי לחם ים תיכוניים

8 כפות פירורי לחם שומשום

2 כפות תערובת תיבול טוסקנה נפטון

500 גר' חזה עוף

2 ביצים

6 כפות קמח

1 כפית שום כתוש מבית נפטון    toscana

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית כמון טחון

אופן ההכנה:

פורסים את הבשר,מקמחים את הבשר, טורפים את הביצה עם השום,תערובת תיבול טוסקנה,פלפל גרוס וכמון ,  טובלים את חזה העוף  בבלילה ,מהדקים היטב בפירורי לחם הים תיכוניים ופירורי לחם שומשום, מטגנים עד השחמה.

TAGS: